Lediga tjänster

Brahe söker alltid efter duktiga medarbetare. Nedan ser du de lediga tjänster som finns hos oss just nu.

Är du intresserad av att jobba hos oss inom Brahegruppen är du alltid välkommen att höra av dig med din ansökan och ditt cv till info@braherevision.se.

Just nu söker vi särskilt dessa kompetenser:

Erfaren redovisningskonsult:

Till Brahe Redovisning söker vi nu en driven och kompetent medarbetare till vårt team. Ett plus är om du idag arbetar, eller har arbetat, med dessa frågor på redovisnings- eller revisionsbyrå. För mer info kontakta Stine Törnkrans, 036-860 21 59, ansökan och cv skickas till stine@braheredovisning.se

 

 

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster