Om oss

Välkommen till oss på Brahe Revision! Precis som vårt namn antyder är vi en revisionsbyrå, men vi erbjuder även redovisnings- och rådgivningstjänster. Vi har en tydlig koppling till Vätterbygden, och vi finns i centrala Jönköping, på Östra Strandgatan, i magasinen intill Munksjön.

På Brahe Revision är vi 16 medarbetare som främst arbetar med små till medelstora företag, och ofta med ägarledda familjeföretag. Genom åren har vi fått stor erfarenhet från olika branscher, olika typer av företagsformer och av företag i olika storlek. Det har bidragit till vår kompetens inom området, och gett oss ett stort kontaktnät som vi idag har till vår hjälp i vårt arbete.

Kontakta oss

Adress: Östra strandgatan 10, 553 24 Jönköping
Telefon: 036 – 16 93 30

Fax: 036 – 12 00 29
E-post: info@braherevision.se

Öppettider:
Måndag–torsdag 8.00–16.00
Fredag 8.00–15.00
Lunchstängt 11.45-12.45

Medarbetare

 

Anna Borgstrand

Revisorsassistent/Redovisningskonsult

anna@braherevision.se
036-16 93 33
0709-36 93 74

Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Läs mer

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

 

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster