Om Brahe

Inom Brahe-gruppen är vi 30 medarbetare, fördelade på våra 3 kontor.

Våra ledord är engagemang, tillgänglighet och kontinuitet. För oss innebär det att vi alltid gör det där lilla extra och att våra kunder alltid ska känna att de är välkomna att kontakta oss. Brahe eftersträvar ett gott arbetsklimat vilket har bidragit till en god kontinuitet på våra uppdrag.

Hos oss har du din egen kontaktperson, och du samarbetar alltid med samma personer. Kompetensen hos Brahe är alltid bred, kvalificerad och uppdaterad.

Vi arbetar främst med små till medelstora ägarledda företag. Bland uppdragen finns också stiftelser och ideella organisationer, och vi har även kapacitet för större företag. Genom åren har vi fått stor erfarenhet från olika branscher, olika typer av företagsformer och av företag i olika storlek. Det har gett oss ett stort kontaktnät, som vi idag har till vår hjälp i vårt arbete. Vi samarbetar till exempel med ledande specialister inom bland annat skatte- och bolagsrätt.

Hör av dig till oss för mer information

Telefon: 036-16 93 30
E-post: info@braherevision.se

Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Läs mer

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Brahe Optimal

Hjärtat i Brahe Optimal är Visma eEkonomi där din redovisning sköts på webben. Du bestämmer hur mycket eller lite som du vill att vi ska ta hand om.

Läs mer

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster