Om oss

Välkommen till oss på Brahe Redovisning i Jönköping! Precis som vårt namn antyder är vi en redovisningsbyrå med tydlig koppling till Vätterbygden. Vi är en personlig och lagom stor redovisningsbyrå med sju medarbetare som främst arbetar med små till medelstora ägarledda företag. Vår långa erfarenhet av redovisning och ekonomi har gett oss goda kunskaper om olika branscher, företagsformer och företag i olika storlekar. Detta innebär en bred kompetens inom området och att vi har skapat ett kontaktnät som vi idag har till vår hjälp i vårt arbete.

Vi är ett naturligt val när du behöver en ekonomisk rådgivare, hjälp med redovisningen, om du vill utveckla ditt företag eller förverkliga dina framtidsplaner.

Postadress: Box 135, 551 13 Jönköping
Besöksadress: Oxtorgsgatan 3, 553 17 Jönköping
Telefon: 036-860 21 50
Fax: 036-30 04 27

E-post: brahe@braheredovisning.se

Öppettider
Måndag–torsdag 8.00–16.00
Fredag 8.00–15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

 

Medarbetare

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Läs mer

 

Kontakta oss

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe 036-16 93 30 info@braherevision.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster