Om oss

Välkommen till oss på Brahe Redovisning i Gränna! Precis som vårt namn antyder är vi en redovisningsbyrå med tydlig koppling till Grännabygden. Vi är en personlig redovisningsbyrå med tre medarbetare som främst arbetar med små till medelstora ägarledda företag. Vår långa erfarenhet av redovisning och ekonomi har gett oss goda kunskaper om olika branscher, företagsformer och företag i olika storlekar. Det innebär en bred kompetens inom området och att vi har skapat ett kontaktnät som vi idag har till vår hjälp i vårt arbete. Via vårat moderbolag Brahe Revision erbjuder vi samtliga tjänster inom revision och rådgivning.

Hos oss får du en personlig och engagerad konsult som hjälper dig med stort som smått – vi skräddarsyr alltid en lösning som passar just ditt företag.

Vi är ett naturligt val när du behöver en ekonomisk rådgivare, hjälp med redovisningen, om du vill utveckla ditt företag eller förverkliga dina framtidsplaner

Besöksadress: Brahegatan 83 C, 563 32 Gränna
Telefon: 0390-122 75
E-post: gun@braheredovisning.se
Öppettider:
Måndag–torsdag 8.00–16.00
Fredag 8.00–14.30
Lunchstängt 12.00-12.30

Medarbetare

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Läs mer

 

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster