Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Med revision skapar du förtroende och trygghet, både inom företaget och gentemot aktieägare, leverantörer, kreditgivare, myndigheter och kunder. Det ger också företaget en tydlig kvalitetsstämpel och underlättar vid affärer och kontakter. Dessutom minskar du riskerna för obehagliga överraskningar då vi kontrollerar att redovisnings- och skatteregler följs.
Hör av dig till oss för mer information

Telefon: 036-16 93 30
E-post: info@braherevision.se

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

Brahe Optimal

Hjärtat i Brahe Optimal är Visma eEkonomi där din redovisning sköts på webben. Du bestämmer hur mycket eller lite som du vill att vi ska ta hand om.

Läs mer

Våra kontor

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna.

Läs mer

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster