Löpande redovisning

Hjärtat i Brahe Optimal är Visma eEkonomi där din redovisning sköts på webben. Genom kopplingen till din bank samt möjligheten att få in leverantörsfakturor/kvitton digitalt hjälper vi dig att förenkla och effektivisera din redovisning så att du enkelt kan följa verksamhetens utveckling. Du bestämmer hur mycket eller lite som du vill att vi ska ta hand om.

Elektronisk faktura- och kvittohantering

Leverantörsfakturorna samt dina kvitton hanteras via en scanningslösning eller via mobilscanner. Detta ger er trygghet, sparar tid, möjlighet att få era siffror i realtid och allt är tillgängligt när du behöver det.

Webfakturering

Er fakturering löser ni enklast genom att ni fakturerar i samma system som vi hanterar all löpande redovisning i. Ni kan fakturera direkt via en app eller i ett webbgränssnitt.

Rapportering och uppföljning

Vi kommer vid varje månads slut publicera era siffror i Ekonomiöversikt. Här får ni tydliga grafer på hur ert bolag har utvecklats, möjlighet att gå ner på transaktionsnivå samt kan anpassa och följa önskade nyckeltal.

 

Är du intresserad?

Hör av dig till oss via 036 – 16 93 30 eller info@braherevision.se

 

Redovisning

På Brahe Redovisning skräddarsyr vi våra redovisningstjänster så att det passar dig. Resultatet är en effektiv redovisning som förenklar och ger mer tid över till den dagliga verksamheten.

Läs mer

Revision

På Brahe Revision har vi två grundstenar när det gäller revision – den ska skapa mervärde och förtroende för ditt företag och det uppnås genom ett nära och kontinuerligt samarbete.

Läs mer

Rådgivning

Behovet av rådgivning kan vara regelbundet eller dyka upp med kort varsel. I både stora och små frågor finns vi med som ett tryggt bollplank.

Läs mer

Våra kontor

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna.

Läs mer

Kontakta oss

Vi finns på tre olika platser i Jönköpingsområdet, i city och på öster i Jönköping samt i Gränna. Läs mer om våra kontor här!

Vi arbetar med revision, redovisning och rådgivning. Den personliga kontakten är viktigt för oss, vill du veta mer så kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Har du en allmän fråga och inte vet vem du ska vända dig till så kan du fylla i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Brahe Revision 036-16 93 30 info@braherevision.se
Brahe Redovisning 036-860 21 50 brahe@braheredovisning.se


Brahe Revision i Jönköping | Brahe Redovisning i Jönköping | Brahe Redovisning i Gränna

Policy för personuppgifter & cookies Information om behandling av personuppgifter Allmänna villkor om revisionsuppdrag Allmänna villkor om rådgivningstjänster